Betalingsmogelijkheden

Betaalmogelijkheden van onze online bloemenshop
De webwinkel geeft u vele mogelijkheden om bloemen en/of een cadeau te bestellen. Bestel uw boeketten of kado en betaal uw bestelling met één van de onderstaande mogelijkheden:

- Creditcard (Mastercard, Visa en American Express)
- iDeal
- Paypal
- Op rekening (alleen voor bedrijven)
 

Alle online betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door KadoBezorging Nederland worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

Het betaalproces
U heeft een keuze gemaakt voor een bepaald product op de site en u heeft uw adresgegevens ingevuld. Op uw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de door u gewenste betaalwijze.

Wanneer u kiest voor een online betaling wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Adyen geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection). Op dat moment wordt u doorgeschakeld van de Shop-site naar het gerenommeerde Internetbetalingssysteem Adyen. Als de betaling in orde is, krijgen wij een akkoord binnen en zal uw bestelling worden verwerkt.

Bloemen bestellen en laten bezorgen is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest.